Cordó de llom a la mostassa amb iogurt d’ovella del Serradet de Barneres

DSC 0263DSC 0263
Cuiner/a
Categoria

     

 


Ingredients

  • cordons de llom
  • culleres soperes de mostassa antiga
  • 0,250 Grams
    iogurt
  • ceba
  • 1 Copes
    vi blanc
  • xic de romaní
  • grapat de panses
  • gotet de fondo de carn
  • oli d’oliva verge
  • sal i pebre

Elaboració

  1. Fregim amb l’oli d’oliva els cordons salpebrats i els deixem no massa fets

  2. Els separem, piquem la ceba i la sofregim, un cop ja té color li afegim les panses el romani i el vi blanc deixem reduir

  3. Després li afegim el fondo de vedella i la mostassa

  4. Un cop ha fet xup-xup li anem afegint poc a poc el iogurt fins a aconseguir una salsa cremosa i just abans de servir el cordó tallat a dauets, rectifiquem de sal i pebre

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cordó de llom a la mostassa amb iogurt d’ovella del Serradet de Barneres”