• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

GAUDEIX D’AQUEST SANT JORDI AL MERCAT MUNICIPAL

La festivitat de Sant Jordi arriba també al Mercat Municipal de Manlleu, que es vesteix un any més per la diada amb escuts, banderoles, roses, llibres-jocs, poemaris infantils, novel·les i música per acompanyar la festa. Els dies 21 i 22 d’abril el Mercat acull diferents activitats i obre les portes a tothom qui vulgui venir a celebrar-la.

El divendres 21 d’abril, de 18 a 20h comptarem amb dues escriptores del territori que vindran a signar les teves obres preferides. Hi haurà també exemplars que podreu comprar i/o donar-hi un cop d’ull.

Al llarg del matí del dissabte 22 d’abril, també tindrem la visita de la coral Serpencanta que farà ballar a tot aquell que s’hi apropi I també els mateixos gegants de Manlleu. Durant el matí també comptarem amb dos autors manlleuencs més que signaran encantats exemplars de les seves obres, i que també podreu comprar allà mateix.

Simultàniament i durant tres setmanes també tindrem l’exposició de fotografies “Maridatge d’instants”,  a càrrec de Xevi Serra, membre del Grup Fotogràfic Manlleu i Joan Palau, lletraferit. L’exposició ens evoca a un reflex d’instants definitius amb imatges i paraules, dins la temàtica paisatge i natura.

Aquesta iniciativa de l’Associació de comerciants del Mercat Municipal compta amb el recolzament de la Biblioteca de Manlleu, de la Llibreria Contijoch i de l’Ajuntament de Manlleu.

https://www.instagram.com/mercatmanlleu/

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible