• Mercat Municipal de Manlleu
  • Fruiteria Carme
  • Compro i cuino
  • Mmm

XERRADA MARXA NÒRDICA

Aquest dissabte 25 de febrer a les 12h a dins del Mercat Municipal, la Patrícia Isern, instructora acreditada per la FENWA, ens parlarà de la pràctica de la Marxa Nòrdica i dels amplis beneficis que se’n desprenen de la seva pràctica. Recordem que la Patricia està portant a terme la Marxa Nòrdica cada dilluns a les 19.30h i cada dimecres a les 9.30h, sortint des del Mercat Municipal . El Mercat i la Patrícia disposen del material necessari per a la pràctica. Si estàs indecís alhora de posar-te en marxa, la xerrada et resoldrà tots els dubtes. A més, pots venir a provar-ho un dia!

https://www.instagram.com/mercatmanlleu/

Deixa un comentari

On Som

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu / (Ruta)
(+34) 93 851 40 05
[email protected]

Horaris

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h

Serveis

  • Wifi
  • Servei a domicili
  • Mercat Accessible