Xabáquia
Ingredients
Elaboració
En un bol barregem la farina, la sal, la canyella, l’anís i el llevat en pols. Al centre hi afegim el llevat de forner dissolt en una mica d’aigua tèbia. Treballem bé amb les mans fins que estigui tot ben barrejat
Quan sigui ben barrejat, fem un forat al centre i afegim la mantega, l’ou i la resta de líquids.
Pastem bé amb les mans fins que ens quedi una massa bastant dura
Partim la massa en trossos i els estirem amb el corró, fins que quedi ben fi i ho tallem a quadradets
Fem talls a cada porció i ho treballem per donar-los la forma típica, de manera que ens quedarà com una flor
Posem la mel a escalfar al foc
Fregim les pastes en abundant oli de girasol calent
A mesura que tenim les pastes fregides les suquem directament a la mel
Al treure-les espolsem sèsam al damunt i ja estan llestes per a menjar
Comentaris
No hi ha comentaris encara