Truita de patates i cebes sense ou

Cuiner/a
Categoria

     

 

 


Ingredients

  • patates mitjanes.
  • ceba
  • 50 Grams
    farina de cigró
  • culleradeta de llevat sense fosfats
  • 40 Grams
    de midó de blat de moro (maicena “Luz de vida”).
  • 9 Grams
    sal
  • 250 Mililitres
    d'aigua Bezoya.
  • un raig de llet de soja.
  • Una mica de safrà o de cúrcuma
  • Oli d’oliva verge per coure la truita
  • Enciams de temporada de diferents tipus
  • Oli d’oliva verge
  • Herbamare
  • Vinagre “Forum” Caberent Sauvignon

Elaboració

  1. Coure les patates i la ceba tal com faríem per fer una truita amb ous junt amb la meitat de la sal (4,5gr).

  2. A continuació en un bol barrejar els ingredients que ens faran d'ou. Tot seguit afegim a la mescla les patates i la ceba i ho aboquem tot en una paella calenta i amb una mica d'oli per coure la truita

  3. Muntem el plat amb un tall de truita i un bouquet de flulles tendres d’enciams variats amanits amb oli d’oliva verge, Herbamare i vinagre “Forum” de Cabernet Sauvignon

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Truita de patates i cebes sense ou”