TRUFES D’ANACARDS I COCO

08/11/2018
0 Comentaris

Ingredients

  • 75 Grams
    d’anacards crus
  • 60 Grams
    de coco ratllat
  • 8
    dàtils medjool
  • Un polsim de sal
  • 1 C
    d’oli de coco fos
  • 130 Grams
    de xocolata de fondre 70 % cacau
  • d’oli de coco

Elaboració

  1. En una batedora o robot de cuina, posar els anacards i el coco i fer trossejar, afegir els dàtils i triturar fins obtenir una massa homogènia. Fer boletes amb les mans i guardar al congelador uns 30 minuts.

  2. Fondre la xocolata al bany maria juntament amb l’oli de coco sense superar la temperatura de 45ºC.

  3. Banyar les boletes amb la xocolata calenta i deixar refreda. Podem decorar amb coco, poden, cacau...

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “TRUFES D’ANACARDS I COCO”