Trufa de xocolata amb oli i sal

11/12/2019
0 Comentaris
Trufa de xocolata amb oli i salTrufa de xocolata amb oli i sal

Ingredients

  • 300 Grams
    de xocolata negra de qualitat
  • 300 Grams
    de nata 35% matèria grassa
  • perles d’oli i sal en escames

Elaboració

  1. Poseu paper film en un motlle una mica humitejat a la base per permetre l’adhesió del film. Trossegeu la xocolata en un bol, escalfeu la nata fins que comenci a bullir i aboqueu la nata calenta dins el bol de la xocolata, remeneu bé fins homogeneïtzar la barreja i aboqueu-la dins el motlle enfilmat.

  2. Reserveu a la nevera 24 hores i desemmotlleu, traieu el film i racioneu les trufes al gust. Acabeu de muntar amb unes perles d’oli al damunt la trufa i una escama de sal. S’ha de servir a temperatura de nevera per tenir la trufa sòlida.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Trufa de xocolata amb oli i sal”