TORRÓ DEL DUR

30/11/2018
0 Comentaris

Ingredients

  • 70 Grams
    mel
  • 150 Grams
    sucre
  • 50 Grams
    d’aigua
  • 6 Grams
    clares d’ou
  • 0,5 Grams
    crémor tàrtar
  • 200 Grams
    d’avellanes torrades
  • 2
    oblees de pa d’àngel

Elaboració

  1. Escalfeu la mel a 135º. Per altra banda, escalfeu el sucre amb l’aigua i el crémor tàrtar fins a obtenir un almívar a 145º. Ajunteu els dos almívars.

  2. Munteu les clares a punt de neu i aboqueu-hi l’almívar en forma de rajolí. Seguiu muntant l’elaboració fins que quedi espessa. Retorneu-ho tot al foc, incorporeu-hi les avellanes i aboqueu-ho sobre una oblea. Esteneu-ho pla i tapeu-ho amb l’altra oblea. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho a temperatura ambient tancat hermèticament.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “TORRÓ DEL DUR”