Tomàquet farcit d’amanida de quinoa



Ingredients

  • 250 Grams
    de quinoa
  • 4
    tomàquets
  • 2
    albergínies
  • 1
    ceba tendra
  • 30
    panses de Corint
  • 200 Grams
    de tofu
  • 50 Grams
    de beguda de soja sense sucre
  • 80 Mililitres
    d'oli d'oliva
  • 1
    manat d'alfàbrega
  • comí
  • sal
  • pebre
  • suc de llimona

Elaboració

  1. Coeu la quinoa i la deixeu refredar.

  2. Escaliveu les albergínies i les deixeu refredar.

  3. Hidrateu les panses.

  4. Talleu petita la ceba i l’albergínia escalivada.

  5. Barregeu la quinoa amb les panses, la ceba i l’albergínia.

  6. Amaniu la barreja amb oli, una mica de comí i pebre, i unes gotes de suc de llimona.

  7. Per a la maionesa de tofu i alfàbrega.
    Escaldeu l’alfàbrega 2 vegades.

  8. Tritureu l’alfàbrega amb oli d’oliva i reserveu-la.

  9. Tritureu el tofu amb la beguda de soja i el suc de llimona.

  10. Afegiu-hi oli a poc a poc i arregleu de sal.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tomàquet farcit d’amanida de quinoa”