Tires saludables de pollastre



Ingredients

  • pit de pollastre
  • pebre
  • suc de llimona
  • 1 Cullerades sopera
    sucre
  • sal
  • oli d'oliva verge
  • farina de blat de moro
  • ou o llet
  • flocs de civada

Elaboració

  1. Talleu el pit de pollastre a tires d'un dit de gruix i les poseu en un bol.

  2. Afegiu-hi el suc de llimona, sal, el pebre negre i un raig d'oli. Ho deixeu a la nevera 1,5-2 hores.

  3. Un cop ha passat el temps, agafeu les tires de pollastre, les passeu per la farina de blat de moro, en aquest cas, per la llet i pels flocs de blat de moro escollits

  4. Els poseu en una safata de forn amb paper vegetal, afegiu-hi una mica d'oli i poseu-les al forn a 180º.

  5. Les deixeu coure fins que estiguin ben daurades.

  6. Les podeu anar girant perquè es daurin per totes bandes.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tires saludables de pollastre”