Tatin de peres i moscatell amb filet de porc i crema sechuan

2012-10-06 12.23.502012-10-06 12.23.50
Cuiner/a
Categoria

                 

Ingredients

  • 1/2 Kilograms
    peres
  • sucre
  • Moscatell
  • Pasta de full
  • filet de porc
  • oli
  • Pebre de sechuan
  • 200 Mililitres
    Crema de llet
  • Conyac

Elaboració

  1. Peleu les peres i les tallem a alls, en una paella anti adherent fem els sucre cremat, quan el tinguem de color torradet hi tirem les peres i les saltegem, les deixem coure fins que caramel·litzin bé, hi afegim el moscatell i deixem que la pera se’l begui bé, ho tapem amb la pasta de full i la posem a coure al forn a 180º

  2. Amb una altra paella marcarem el filet de porc amanit prèviament, quan el tinguem rostidet hi afegim el pebre de sechuan picat, una punta de mantega, un raig de conyac i acabem la salsa amb una mica de crema

  3. Per l’emplatat, posarem en un plat la tatin, a sobre hi escaloparem el filet i ho acabarem napant amb la salsa prèviament passada pel xino

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tatin de peres i moscatell amb filet de porc i crema sechuan”