Tàrtar de salmó amb alvocat i tomàquet



Ingredients

  • salmó
  • tomàquet
  • alvocat
  • nous picades
  • sal
  • pebre
  • salsa de soja
  • salsa Perrins
  • oli d'oliva
  • sèsam

Elaboració

  1. Talleu el salmó a daus petits i el poseu a macerar: salpebreu-lo, afegiu-hi salsa de soja, unes gotes de salsa Perrins, sèsam i oli . L’hi deixeu un parell d’hores.

  2. Un cop ha passat el temps, talleu el tomàquet a daus i, feu el mateix amb l’alvocat (si cal afegiu-hi una mica de suc de llimona perquè no quedi fosc).

  3. Traieu el salmó de la nevera i munteu el plat.

  4. Amb l’ajuda d’una anella, poseu el salmó al fons sense líquid de macerar, a continuació l’alvocat i el tomàquet, i, ho aneu premsant perquè no es desmunti. Finalment hi afegiu les nous picades.

  5. ** Recepta que també podríem fer amb bacallà, amb tonyina... Penseu a congelar el peix prèviament.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tàrtar de salmó amb alvocat i tomàquet”