Tàrtar de remolatxa



Ingredients

  • 3
    remolatxes
  • 1
    ceba tendra
  • 1/2
    poma
  • 9
    anxoves
  • alfàbrega
  • tabasco
  • 100 Grams
    mató
  • sal
  • pebre

Elaboració

  1. Talleu la remolatxa en 4 trossos i la poseu a coure al microones en un plat tapat amb paper film i un dit d'aigua durant 3 minuts. Després deixeu-ho reposar 3 minuts i gireu la remolatxa. Coeu-la 3 minuts més.

  2. Deixeu refredar la remolatxa i la talleu a daus molt petits.

  3. Talleu la ceba tendra, la poma i les anxoves tot ben petit.

  4. Ho barregeu bé i ho poseu a punt de sal, pebre, i hi afegiu unes gotes de tabasco i oli.

  5. Emplateu-ho amb un motlle cilíndric i poseu-hi el mató per sobre.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Tàrtar de remolatxa”