Rosbif amb xiitakes, herbes i mostassa



Ingredients

  • mitjanes de poltre
  • 250 Grams
    Xiitakes petits
  • salsa de soja
  • Vinagre d'arròs
  • sàlvia
  • orenga
  • maionesa
  • mostassa a l'antiga
  • sal
  • pebre

Elaboració

  1. Coeu la mitjana de poltre a la planxa i la deixeu refredar

  2. Barregeu 3/5 parts de salsa de soja amb 2/5 parts de vinagre d'arròs

  3. Si els xiitakes són grossos els talleu i els saltegeu

  4. Un cop cuits els amaniu amb la barreja de soja i vinagre, de forma abundant, i els deixeu refredar i reposar 12 hores a la nevera

  5. Barregeu la maionesa amb les herbes

  6. Escorreu el vinagre i el suc que han deixat els xiitakes i hi afegiu oli d'oliva i una mica de mostassa a l'antiga

  7. talleu finament la mitjana, repartiu els xiitakes pel damunt, feu uns punts amb la maionesa d'herbes i ho amaniu tot amb el suc

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Rosbif amb xiitakes, herbes i mostassa”