Roques suïsses

Roques suïssesRoques suïsses
Raccions 4
Què necessitaràs?
Forn
Temps de preparació
15m
Temps de cocció
5m

Ingredients

  • 150 Grams
    de palet d’ametlla de caramel
  • 90 Grams
    de xocolata negra
  • mantega
  • sal

Elaboració

  1. Torreu els palets d’ametlla al forn a uns 170º C uns 5-10 minuts.

  2. En un cassó al foc poseu un 20% de sucre i el 80% d’ametlla o sigui 30 g de sucre i 120 g de palet d’ametlla torrat i caramel·litzat, un cop fet afegiu una nou de mantega per separar el palet.

  3. Foneu la xocolata al bany maria o al microones a poca potència tot remenant (tempereu-la si voleu un resultat perfecte amb xocolata brillant)

  4. Barregeu tots els ingredients

  5. Ràpidament feu roques suïsses amb dues culleres de cafè sobre paper de forn.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Roques suïsses”