Púding de taronja
Ingredients
Elaboració
Escalfeu la llet amb 6 cullerades de sucre durant 2 minuts en un bol apte
Afegiu-hi el pa i les panses. Aneu-ho removent perquè es remulli bé el pa
En un motllo de plumcake afegiu-hi 4 cullerades de sucre i 4 d'aigua, i poseu-ho al foc durant 4 minuts per fer el caramel (en alguns casos pot ser durant dos minuts, en el meu forn microones durant 5, controleu-ho a ull)
Mentrestant, bateu els ous amb la melmelada, i ho afegiu a la llet
Banyeu les parets del motllo amb el caramel i afegiu-hi la mescla
Coeu-ho al microones entre 12 i 17 minuts (segons cada màquina; en tot cas, aneu comprovant si està fet traient-lo i punxant-lo amb una agulla)
Deixeu-ho reposar, i desemmotlleu-ho quan estigui tebi. Decoreu-ho al gust
Comentaris
No hi ha comentaris encara