Púding de taronja

Cuiner/a
Categoria

 

 

   

Ingredients

  • 500 Lliures
    llet
  • 100 Grams
    pa sec (en el meu cas retalls de la crosta del pa de motllo)
  • 10 Cullerades sopera
    sucre
  • 4 Cullerades sopera
    aigua
  • ous
  • 4 Cullerades sopera
    melmelada de taronja
  • 2 Cullerades sopera
    panses de Corint

Elaboració

  1. Escalfeu la llet amb 6 cullerades de sucre durant 2 minuts en un bol apte

  2. Afegiu-hi el pa i les panses. Aneu-ho removent perquè es remulli bé el pa

  3. En un motllo de plumcake afegiu-hi 4 cullerades de sucre i 4 d'aigua, i poseu-ho al foc durant 4 minuts per fer el caramel (en alguns casos pot ser durant dos minuts, en el meu forn microones durant 5, controleu-ho a ull)

  4. Mentrestant, bateu els ous amb la melmelada, i ho afegiu a la llet

  5. Banyeu les parets del motllo amb el caramel i afegiu-hi la mescla

  6. Coeu-ho al microones entre 12 i 17 minuts (segons cada màquina; en tot cas, aneu comprovant si està fet traient-lo i punxant-lo amb una agulla)

  7. Deixeu-ho reposar, i desemmotlleu-ho quan estigui tebi. Decoreu-ho al gust

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Púding de taronja”