Platillo de costella, amb mongetes seques i carxofes.



Ingredients

  • 800 Grams
    costella
  • 4
    carxofes
  • 2
    cebes de Figueres
  • 2
    tomàquets
  • 1/2
    pebrot verd
  • caldo de pollastre
  • llorer
  • 200 Grams
    mongetes seques
  • vi ranci
  • oli d'oliva
  • sal
  • 2
    grans d'all
  • julivert

Elaboració

  1. En una cassola marqueu les costelles a foc viu.

  2. Un cop les costelles siguin rosses hi afegiu la ceba i abaixeu una mica el foc.

  3. Quant la ceba perdi la primera aigua, hi afegiu el pebrot verd.

  4. Quan la ceba i el pebrot es comencin a enrossir, hi afegiu el tomàquet tallat a daus petits.

  5. Quan el sofregit comenci a ser un pasta, hi afegiu el vi ranci.

  6. Després hi afegiu el brou de pollastre, el llorer i una mica d’aigua. Deixeu fer la xup- xup amb la cassola tapada.

  7. Quan la costella comenci a ser tova, hi afegiu les carxofes tallades a trossos i seguiu-ho coent tot.

  8. En el moment en què les costelles siguin toves hi afegiu les mongetes i una picada d’all i julivert.

  9. Coeu –ho 5 minuts a foc molt baix.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Platillo de costella, amb mongetes seques i carxofes.”