Pizza amb base de pastanaga i formatge tendre



Ingredients

  • 250 Grams
    pastanaga picada
  • 60 Grams
    formatge tendre
  • ou
  • gra d'all. Opcional
  • pebre
  • sal

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180º.

  2. Peleu les pastanagues i piqueu-les fins a obtenir un textura d’arròs. Amb un drap de cotó elimineu l’aigua de les pastanagues. Com si el drap fos un colador, les premseu bé per extreure’n l’aigua.

  3. Barregeu la pastanaga, el formatge tendre a trossets, l’ou batut , l’all picat, el pebre i la sal.

  4. Quan tingueu una massa homogènia, esteneu-la sobre un paper de forn, fins que quedi una massa ben fina i l’enforneu.

  5. Deixeu la base uns 10-15 minuts, fins que les vores estiguin daurades.

  6. Retireu-la del forn i afegiu-hi la guarnició al vostre gust.

  7. Enforneu-la un altre cop, si convé, segons la guarnició.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pizza amb base de pastanaga i formatge tendre”