Picantó rostit
Ingredients
Elaboració
Submergiu el picantó 90 minuts en aigua i sal a la nevera.
Per facilitar la dissolució també podeu posar l'aigua i la sal en una olla, li feu arrencar el bull i la passeu per la batedora fins que es desfaci la sal, després la deixeu refredar i ja la teniu a punt.Escaldeu el picantó 30 segons i el refredeu en aigua i gel. Ho heu de fer dos cops.
Poseu un quart de llimona i unes branques de farigola dins el picantó.
Pinteu el picantó amb oli i el poseu a coure al forn a 63º durant 2 hores i 30 minuts.
Peleu i talleu les patates a rodelles no gaire primes.
Talleu el pebrot i la ceba a tires.
En una safata de forn, feu capes de patata amb ceba i pebrot amb els alls i el llorer. Ho aneu amanint amb sal, pebre i oli.
Coeu les patates al forn a 180º uns 45 minuts, tapeu-les amb paper d'alumini.
Traieu el paper d'alumini i poseu el picantó a sobre de les patates i el torneu a enfornar a 220º fins que sigui rosset.
Comentaris
No hi ha comentaris encara