Picantó rostit



Ingredients

  • 2
    picantons
  • 4 Litres
    d'aigua
  • 400 Grams
    sal
  • 1
    llimona
  • farigola
  • 5
    patates mitjanes
  • 1
    ceba
  • 1
    pebrot verd
  • grans d'all
  • 1
    fulla de llorer
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva

Elaboració

  1. Submergiu el picantó 90 minuts en aigua i sal a la nevera.
    Per facilitar la dissolució també podeu posar l'aigua i la sal en una olla, li feu arrencar el bull i la passeu per la batedora fins que es desfaci la sal, després la deixeu refredar i ja la teniu a punt.

  2. Escaldeu el picantó 30 segons i el refredeu en aigua i gel. Ho heu de fer dos cops.

  3. Poseu un quart de llimona i unes branques de farigola dins el picantó.

  4. Pinteu el picantó amb oli i el poseu a coure al forn a 63º durant 2 hores i 30 minuts.

  5. Peleu i talleu les patates a rodelles no gaire primes.

  6. Talleu el pebrot i la ceba a tires.

  7. En una safata de forn, feu capes de patata amb ceba i pebrot amb els alls i el llorer. Ho aneu amanint amb sal, pebre i oli.

  8. Coeu les patates al forn a 180º uns 45 minuts, tapeu-les amb paper d'alumini.

  9. Traieu el paper d'alumini i poseu el picantó a sobre de les patates i el torneu a enfornar a 220º fins que sigui rosset.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Picantó rostit”