Pernilets de pollastre sense feina farcits de prunes amb gambes

C360 2013-05-04-12-26-01-328C360 2013-05-04-12-26-01-328
Cuiner/a
Categoria

Ingredients

  • 8 Peces
    cuixes de pollastre
  • tomàquets de jardí
  • 500 Grams
    patata del bufet
  • gambes fresques
  • 1 Copes
    vi blanc
  • 2 Peces
    cebes
  • cabesa d’alls
  • cap de rap
  • tomàquets madurs
  • prunes grosses sense pinyol
  • Oli, sal, pebre, julivert

Elaboració

  1. PREPARACIÓ POLLASTRE
    Desossem les cuixes, les estirem i les farcim amb un parell de prunes. Emboliquem i lliguem amb fil de cuina.
    Pelem les gambes, separem la carn de la closca

  2. PERNILETS DE POLLASTRE :
    Salpebrem i rostim el lligat amb força oli i foc lent.
    Retirem i amb l’oli rostim junt les peles de gambes i caps, les cebes, els alls, els tomàquets madurs i 300 gr de patata trinxada

  3. Un cop ben rostit posem la copa de vi blanc i quant aquest redueixi afegim aigua. Fem bullir durant 15 min i colem.
    A banda fregim patates en forma de boletes.
    A banda escaldem els tomàquets de jardí i els pelem

  4. Posem els lligats de pollastre a bullir amb el fumet, afegim una mica de farina per espessir si cal, durant mitja hora. Abans de treure afegim els tomàquets de jardí pelats, la carn de les gambes , les patates i les prunes sobrants. Esperem tres minuts i podem emplatar

  5. EMPLATAR :
    Deslliguem els pernilets, els tallem transversalment,posem els trompicons al voltant, salsem amb la salsa colada i espolsem julivert picat Bon profit !!!

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pernilets de pollastre sense feina farcits de prunes amb gambes”