Pernilets de pollastre sense feina farcits de prunes amb gambes
Ingredients
Elaboració
PREPARACIÓ POLLASTRE
Desossem les cuixes, les estirem i les farcim amb un parell de prunes. Emboliquem i lliguem amb fil de cuina.
Pelem les gambes, separem la carn de la closcaPERNILETS DE POLLASTRE :
Salpebrem i rostim el lligat amb força oli i foc lent.
Retirem i amb l’oli rostim junt les peles de gambes i caps, les cebes, els alls, els tomàquets madurs i 300 gr de patata trinxadaUn cop ben rostit posem la copa de vi blanc i quant aquest redueixi afegim aigua. Fem bullir durant 15 min i colem.
A banda fregim patates en forma de boletes.
A banda escaldem els tomàquets de jardí i els pelemPosem els lligats de pollastre a bullir amb el fumet, afegim una mica de farina per espessir si cal, durant mitja hora. Abans de treure afegim els tomàquets de jardí pelats, la carn de les gambes , les patates i les prunes sobrants. Esperem tres minuts i podem emplatar
EMPLATAR :
Deslliguem els pernilets, els tallem transversalment,posem els trompicons al voltant, salsem amb la salsa colada i espolsem julivert picat Bon profit !!!
Comentaris
No hi ha comentaris encara