Paté d’albergínies


 

Ingredients

  • albergínia
  • llimona
  • all
  • pasta tahina
  • llavors de sèsam
  • oli d'oliva verge

Elaboració

  1. Renteu l'albergínia i escaliveu-la al forn

  2. La deixeu refredar i poseu la polpa en un bol juntament amb el suc de llimona

  3. Afegiu all, al gust del consumidor, comí i pasta tahina (si no en teniu podeu posar-hi llavors de sèsam) i un raig d'oli d'oliva

  4. Ho tritureu tot amb l'ajuda d'una batedora i ho podeu decorar amb l'oli d'oliva i llavors de sèsam

  5. ** Un paté vegetal que us podeu menjar amb palets de pa, amb crudités de pastanaga o a l'entrepà. Si el guardeu a la nevera pot aguantar uns 5-6 dies.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Paté d’albergínies”