Pastís tatin de poma
Ingredients
Elaboració
Feu un caramel daurat amb 100 g de sucre. Aboqueu-lo dins el motlle i reserveu-ho.
Peleu i talleu les pomes a quarts.
Feu un caramel daurat amb els altres 100 g de sucre. Incorporeu-hi la mantega i les pomes.
Coeu-les uns minuts fins que comencin a perdre la duresa. Llavors, deixeu-les refredar.
Talleu la pasta de full 2 cm més gran que el diàmetre del motlle.
Col·loqueu-hi les pomes ben posades sobre la capa de caramel, ben juntes i premudes.
A sobre, col·loqueu-hi la pasta de full, introduint-la per les vores del motlle. Feu un forat al mig per tal que surti el vapor de la cocció.
Coeu el Tatin a 190º fins que la pasta de full sigui daurada.
Deixeu-ho refredar lleugerament i desemmotlleu-ho donant-li la volta.
Serviu el pastís Tatin tebi amb un rajolí de crema anglesa per sobre.
Comentaris
No hi ha comentaris encara