Pastís tatin de poma

10/03/2017
0 Comentaris
Tatin de pomaTatin de poma

Ingredients

  • 200 Grams
    de sucre
  • 8
    pomes Golden
  • 50 Grams
    de mantega
  • 1
    pasta de full

Elaboració

  1. Feu un caramel daurat amb 100 g de sucre. Aboqueu-lo dins el motlle i reserveu-ho.

  2. Peleu i talleu les pomes a quarts.

  3. Feu un caramel daurat amb els altres 100 g de sucre. Incorporeu-hi la mantega i les pomes.

  4. Coeu-les uns minuts fins que comencin a perdre la duresa. Llavors, deixeu-les refredar.

  5. Talleu la pasta de full 2 cm més gran que el diàmetre del motlle.

  6. Col·loqueu-hi les pomes ben posades sobre la capa de caramel, ben juntes i premudes.

  7. A sobre, col·loqueu-hi la pasta de full, introduint-la per les vores del motlle. Feu un forat al mig per tal que surti el vapor de la cocció.

  8. Coeu el Tatin a 190º fins que la pasta de full sigui daurada.

  9. Deixeu-ho refredar lleugerament i desemmotlleu-ho donant-li la volta.

  10. Serviu el pastís Tatin tebi amb un rajolí de crema anglesa per sobre.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pastís tatin de poma”