Pastís de pollastre i pinyons

Categoria

 

 


Ingredients

  • pit de pollastre
  • 200 Grams
    pernil salat
  • 200 Grams
    pernil dolç
  • 50 Grams
    pinyons
  • 200 Grams
    nata líquida 35% matèria grassa

Elaboració

  1. Treure el greix i tels del pit de pollastre i picar-lo. També picar els dos pernils. Posar-ho en un bol i afegir els pinyons i la nata i barrejar bé

  2. Fer un rotllo (queda una mica enganxós) i embolicar-lo amb film transparent varies voltes. Coure 8 minuts a 800w , donar-li la volta i coure 8 minuts més a 800 w Treure, deixar refredar i guardar a la nevera. A l’hora de servir, treure el film transparent i tallar-la llesques

  3. Queda bo com a embotit sol o el podem acompanyar amb pebrots escalivats, puré de patates, ceba caramel·litzada, patates fregides, amanida d’enciam i tomàquet, ...

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pastís de pollastre i pinyons”