Pastes de te

10/03/2017
0 Comentaris
pastes de tepastes de te

Ingredients

  • 85 Grams
    de mantega pomada
  • 35 Grams
    de sucre en pols
  • 30 Grams
    de clara d’ou
  • 65 Grams
    d’ametlla en pols
  • 85 Grams
    de farina
  • canyella en pols

Elaboració

  1. Barregeu la mantega pomada amb el sucre en pols.

  2. Incorporeu-hi les clares i barregeu-ho.

  3. Afegiu-hi els elements secs i barregeu-ho.

  4. Col·loqueu-ho en una màniga amb broc arrissat i formeu les galetes.

  5. Decoreu-les i coeu-les a 190º fins que siguin daurades.

  6. Acabat:
    Caseu-les amb el farcit triat(melmelad o trufa) i banyeu les puntes amb xocolata

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Pastes de te”