Sacher

13/02/2017
0 Comentaris
SacherSacher
Raccions 8
Què necessitaràs?
forn
Temps de preparació
30m
Temps de cocció
10m

Ingredients:
  • Pa de pessic Sacher
  • Almívar
  • Trufa Sacher
  • Melmelada de gerds o albercoc
  • Glaça negra
  • Fruites per decorar
  Pel muntatge:
  • Talleu 3 planxes de pa de pessic
  • Mulleu la base amb almívar.
  • Cobriu-la amb una capa prima de trufa.
  • Col·loqueu-hi una segona capa de pa de pessic i mulleu-la amb més almívar.
  • Cobriu-ho amb una capa prima de melmelada.
  • Tapeu-ho amb la tercera capa de pa de pessic, mulleu-la amb almívar i congeleu-ho.
  • Tapeu els porus de la superfície amb una mica de trufa i banyeu-ho amb la glaça calenta.
  • Talleu-ho amb les capes a vista i decoreu-ho amb unes fruites
 

Ingredients

  • 220 Grams
    de massapà (100g de sucre, 100g d'ametlla i 20g d'aigua)
  • 50 Grams
    de sucre
  • 100 Grams
    de rovells d'ou
  • 80 Grams
    d'ous
  • 60 Grams
    de xocolata
  • 80 Grams
    de mantega
  • 50 Grams
    de farina
  • 20 Grams
    de cacau
  • 125 Grams
    de clares
  • 80 Grams
    de sucre
  • 225 Grams
    de nata del 35% MG
  • 170 Grams
    de xocolata
  • 40 Grams
    d'aigua mineral
  • 270 Grams
    de sucre
  • 180 Grams
    de nata del 35% MG
  • 55 Grams
    de cacau en pols
  • 4.5
    fulls de gelatina

Elaboració

  1. Pel pa de pessic:
    -Amb les varetes elèctriques, munteu el massapà, els rovells i els ous. -Incorporeu-hi el sucre i munteu-ho.
    -Foneu la xocolata i la mantega al microones.
    -Tamiseu la farina i el cacau.
    -Feu un merengue amb les clares i el sucre.
    -Barregeu el massapà, la xocolata i el merengue.
    -Estireu-ho en planxes d’1cm de gruix i coeu-ho -ho a 190º.

  2. Per la trufa cuita:
    -Escalfeu la nata fins que bulli. Aboqueu-la sobre la xocolata i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
    -Reserveu-ho a la nevera. En el moment de servir, escalfeu-la al microones a baixa potència fins que tingui textura pomada.

  3. Per la glaça brillant:
    -Hidrateu la gelatina en aigua freda.
    -Poseu a bullir l’aigua, el sucre i la nata. Quan bulli, aparteu-ho del foc, afegiu-hi el cacau amarg i remeneu-ho bé.
    -Apliqueu túrmix sense incorporar aire.
    -Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i coleu-ho.
    -Reserveu-ho a la nevera.
    -En el moment de servir, escalfeu-la al microones a baixa potència fins a uns 40º

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Sacher”