Sacher
- Pa de pessic Sacher
- Almívar
- Trufa Sacher
- Melmelada de gerds o albercoc
- Glaça negra
- Fruites per decorar
- Talleu 3 planxes de pa de pessic
- Mulleu la base amb almívar.
- Cobriu-la amb una capa prima de trufa.
- Col·loqueu-hi una segona capa de pa de pessic i mulleu-la amb més almívar.
- Cobriu-ho amb una capa prima de melmelada.
- Tapeu-ho amb la tercera capa de pa de pessic, mulleu-la amb almívar i congeleu-ho.
- Tapeu els porus de la superfície amb una mica de trufa i banyeu-ho amb la glaça calenta.
- Talleu-ho amb les capes a vista i decoreu-ho amb unes fruites
Ingredients
Elaboració
Pel pa de pessic:
-Amb les varetes elèctriques, munteu el massapà, els rovells i els ous. -Incorporeu-hi el sucre i munteu-ho.
-Foneu la xocolata i la mantega al microones.
-Tamiseu la farina i el cacau.
-Feu un merengue amb les clares i el sucre.
-Barregeu el massapà, la xocolata i el merengue.
-Estireu-ho en planxes d’1cm de gruix i coeu-ho -ho a 190º.Per la trufa cuita:
-Escalfeu la nata fins que bulli. Aboqueu-la sobre la xocolata i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
-Reserveu-ho a la nevera. En el moment de servir, escalfeu-la al microones a baixa potència fins que tingui textura pomada.Per la glaça brillant:
-Hidrateu la gelatina en aigua freda.
-Poseu a bullir l’aigua, el sucre i la nata. Quan bulli, aparteu-ho del foc, afegiu-hi el cacau amarg i remeneu-ho bé.
-Apliqueu túrmix sense incorporar aire.
-Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i coleu-ho.
-Reserveu-ho a la nevera.
-En el moment de servir, escalfeu-la al microones a baixa potència fins a uns 40º
Comentaris
No hi ha comentaris encara