Ous ferrats amb crema de patates del mercat

MG_3063ManlleuMG_3063Manlleu
Cuiner/a
Categoria

   

Ingredients

  • 1 Kilograms
    patates
  • 2 Peces
    tòfones fresques de 30 gr.
  • gotet de nata líquida de llet de vaca
  • sal gruixuda

Elaboració

  1. Posem 4 o 5 dies abans els ous i les tòfones en un plàstic hermètic a la nevera

  2. Pelem les patates, les escapcem i posem a bullir en un pot just amb l’aigua que tapi, un cop bullides afegim tots els ingredients ( les patates, l’aigua de cocció, la nata i un xic de sal i pebre )

  3. Dins la thermomix o similar fins que aconseguim la textura de crema i ho emplatem

  4. En una paella posem dos dits d’oli verge de baixa graduació, hi fregirem els ous amb dues pales, amb una esquitxem l’ou i amb l’altra el traurem

  5. Així evitem que s’enganxin, els emplatem damunt la crema i ratllem la tòfona per damunt, hi posem sal gruixuda i unes gotes d’oli de la mateixa paella

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Ous ferrats amb crema de patates del mercat”