Ou poxé amb sopa de pernil

j2XY4D9P2HZ2-iFLyHQnSi6BB54wYfS30MQmsYI fswj2XY4D9P2HZ2-iFLyHQnSi6BB54wYfS30MQmsYI fsw
Categoria

       
 

 

 

Ingredients

  • 1 Peces
    Ceba tendra
  • 150 Grams
    formatge manxego semi
  • 150 Grams
    pernil salat
  • brou de pollastre
  • ou per persona
  • julivert

Elaboració

  1. Posem a escalfar el brou de pollastre.
    Tallem el formatge i el pernil a dauets

  2. Tallem la ceba tendra a mitges llunes (o a dauets )

  3. Quan el caldo és ben calent (que no bulli) el remanem perquè formi un remolí

  4. Trenquem l’ou en un bol petit i amb compte l’aboquem dins el brou, que estarà en moviment, per potxar-lo

  5. Quan està cuit (només la clara, el rovell ha de quedar líquid) el retirem amb l’espumadera i el dipositem sobre de paper absorbent

  6. Procedim de la mateixa manera per potxar els altres ous

  7. En una tassa o bol, posem uns taquets de formatge, de pernil i de ceba tendra

  8. Damunt hi posem l’ou poxé i espolvorejem amb julivert fresc

  9. 3.Amb compte tirarem brou ben calent dins la tassa fins a cobrir-ho tot, i ho deixarem infusionant uns minuts

  10. Ja està llest per menjar

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Ou poxé amb sopa de pernil”