Ou poxé amb sopa de pernil
Ingredients
Elaboració
Posem a escalfar el brou de pollastre.
Tallem el formatge i el pernil a dauetsTallem la ceba tendra a mitges llunes (o a dauets )
Quan el caldo és ben calent (que no bulli) el remanem perquè formi un remolí
Trenquem l’ou en un bol petit i amb compte l’aboquem dins el brou, que estarà en moviment, per potxar-lo
Quan està cuit (només la clara, el rovell ha de quedar líquid) el retirem amb l’espumadera i el dipositem sobre de paper absorbent
Procedim de la mateixa manera per potxar els altres ous
En una tassa o bol, posem uns taquets de formatge, de pernil i de ceba tendra
Damunt hi posem l’ou poxé i espolvorejem amb julivert fresc
3.Amb compte tirarem brou ben calent dins la tassa fins a cobrir-ho tot, i ho deixarem infusionant uns minuts
Ja està llest per menjar
Comentaris
No hi ha comentaris encara