Múrgoles farcides

murgolesmurgoles
Cuiner/a
Categoria

     

 

 

 

Ingredients

  • múrgoles una mica grosses (per a farcir)
  • Carn de botifarra crua o salsitxa
  • 50 Grams
    foie gras o paté de foie gras
  • escalunyes
  • porro petit
  • dl d’oli
  • 1 Copes
    brandy
  • Sal

Elaboració

  1. Un cop rentades les múrgoles bulliu-les amb aigua i sal durant uns 30 minuts, escorreu-les i talleu-ne el tronc

  2. En una cassola amb oli sofregiu-hi una escalunya picolada, amb el porro tallat a tires molt fines

  3. A continuació hi afegiu la carn de botifarra i ho aneu remenant i fent que es vagi sofregint. 5 minuts abans d’acabar la cocció tireu-hi les potes de les múrgoles que havíeu reservat, i un cop tot està sofregit ho aflameu amb el brandy.

  4. Tot seguit traieu la cassola del foc i hi afegiu el fetge gras i ho tritureu amb la batedora

  5. Col·loqueu aquesta pasta en una mànega i farciu les múrgoles.
    En una paella amb una mica d’oli sofregiu-hi l’altra escalunya. Afegiu-hi una mica de brou de bullir les múrgoles i la nata.

  6. Feu-ho reduir uns 5 minuts, i ho tritureu també amb la batedora. Comproveu el punt de sal.

  7. Col·loqueu les múrgoles en una plata, banyeu-les amb la salsa i serviu-les

Comentaris

  1. Vicenç

    ()

    Molt bones, només he afegit alguna de les potes a la salsa…també un polsim de pebre al farcit

Afegeix un comentari