Mousse de xocolata amb teula de cacau

16/12/2016
0 Comentaris
Mousse de xocolataMousse de xocolata
Raccions 8
Què necessitaràs?
Forn
Varetes elèctriques
Temps de preparació
15m
Temps de cocció
8m

Ingredients

  • 125 Grams
    de llet
  • 1
    full de gelatina
  • 150 Grams
    de xocolata
  • 250 Grams
    de nata per muntar
  • 25 Grams
    de sucre

Elaboració

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-hi el sucre.

  2. Foneu la xocolata. Barregeu la xocolata amb la llet i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.

  3. Semi munteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior.

  4. Repartiu la mousse a les copes de servir.

  5. Per la teula de cacau:
    - 30 g de sucre en pols
    - 20 g de farina
    - 10 g de cacau en pols
    - 30 g de mantega
    - 30 g de clara d’ou
    Elaboració:
    -Barregeu el sucre, la farina i el cacau. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho tot.
    -Incorporeu-hi la clara d’ou i barregeu-ho.
    -Repartiu cullerades de massa sobre un paper de forn i coeu-ho a 190º uns 8-10 minuts.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mousse de xocolata amb teula de cacau”