Mousse de xocolata amb teula de cacau
Ingredients
Elaboració
Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-hi el sucre.
Foneu la xocolata. Barregeu la xocolata amb la llet i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
Semi munteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior.
Repartiu la mousse a les copes de servir.
Per la teula de cacau:
- 30 g de sucre en pols
- 20 g de farina
- 10 g de cacau en pols
- 30 g de mantega
- 30 g de clara d’ou
Elaboració:
-Barregeu el sucre, la farina i el cacau. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho tot.
-Incorporeu-hi la clara d’ou i barregeu-ho.
-Repartiu cullerades de massa sobre un paper de forn i coeu-ho a 190º uns 8-10 minuts.
Comentaris
No hi ha comentaris encara