Mousse de xocolata Caligo 69%

DSCN6035rDSCN6035r
Categoria

                   

Ingredients

  • Rovells
  • 75 Grams
    Glucosa
  • 150 Grams
    Sucre
  • 250 Grams
    Nata
  • 750 Grams
    Cobertura de xocolata
  • 1300 Grams
    Nata Liquida

Elaboració

  1. Fondre la cobertura de xocolata.

  2. Semi muntar la nata i reservar a la nevera

  3. Posem els rovells en un vol i en un cassó fem bullir els 250 grs de nata, la glucosa i el sucre. Amb aquesta mescla, escaldem els rovells. A continuació i afegim la cobertura i finalment amb molt de compte la nata semi muntada

  4. Omplim els motllos escollits per a la ocasió i deixem refredar

  5. Un cop freds, decorem al nostre gust

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mousse de xocolata Caligo 69%”