Mousse de maduixa

09/06/2017
0 Comentaris
mousse maduixamousse maduixa

 

Ingredients

  • 500 Grams
    de maduixes
  • 100 Grams
    de sucre
  • 250 Mililitres
    de nata per muntar
  • 50 Mililitres
    de llet
  • 2
    clares d'ou
  • 2
    fulls de gelatina

Elaboració

  1. Tritureu les maduixes i la meitat del sucre amb el túrmix. Reserveu-ho.

  2. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les maduixes.

  3. Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior.

  4. Semi munteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.

  5. Disposeu la mousse en les copes de servir i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 hores

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mousse de maduixa”