Mongetes del ganxet amb pop i vinagreta d’olives negres

DSC 0262DSC 0262

             

Ingredients

  • 800 Grams
    mongetes del ganxet cuites
  • cebes tendres
  • tomàquets d’amanir del temps
  • grapat d’olives mortes d’Aragó
  • 400 Grams
    pop confitat
  • pebrot verd i 1 pebrot vermell
  • mica de pebre dolç en pols
  • oli verge d’oliva
  • sal i pebre
  • 200 Grams
    d’olives negres
  • 50 Grams
    escalunyes
  • 250 Grams
    d’oli d’oliva
  • 50 Grams
    vinagre de poma

Elaboració

  1. Trossejem totes les hortalisses i barrejem en un bol juntament amb les mongetes tot ben fred, ho amanim amb sal, pebre i oli d’oliva i ho deixem reposar un parell d’hores a la nevera

  2. Posem el pop dins un plat i ho atemperem 1 minut al microones, llesquem les potes i en un plat les amanim amb l’oli i el pebre dolç, en una safata extenem l’empedrat, amanim amb la vinagreta i posem per damunt els talls de pop

  3. Es piquen les olives i les escalunyes, tot ben finet, hi afegim el vinagre i l’oli més un xic de sal i pebre negre i ho deixem un parell de setmanes, mínim, al rebost, dins de pots de vidre tancat

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Mongetes del ganxet amb pop i vinagreta d’olives negres”