Menjablanc

21/06/2019
0 Comentaris

Ingredients

  • 1500 Mililitres
    d’aigua
  • 400 Grams
    d'ametlla marcona
  • 1 Litre
    llet d'ametlla
  • 150 Grams
    sucre
  • 60 Grams
    maizena
  • 1
    pell de limona
  • 1
    branca de canyella

Elaboració

  1. Dissoleu la Maizena en un rajolí de llet. Reserveu-ho.

  2. Poseu la resta de la llet amb sucre, la canyella i la pell de llimona al foc. Quan arrenqui el bull, aparteu-ho del foc i deixeu-ho infusionar 15 minuts.

  3. Coleu-ho, incorporeu-hi Maizena i torneu-ho a posar al foc, remenant sense parar. Quan arrenqui el bull i s'espesseixi, traieu-ho del foc i repartiu-ho en les cassoletes de servir.Tapeu-ho "a pell" i reserveu-ho a ala nevera.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Menjablanc”