Macarons

MacaronsMacarons
Raccions 4
Què necessitaràs?
Forn
Temps de cocció
12m

Ingredients

  • 150 Grams
    de pols d’ametlla
  • 150 Grams
    de sucre llustre
  • 50 Grams
    de clara d’ou
  • 150 Grams
    de sucre
  • 50 Grams
    d’aigua
  • 55 Grams
    de clara d’ou
  • 100 Grams
    de xocolata
  • 100 Grams
    de nata

Elaboració

  1. Tamisar la farina d’ametlla i el sucre llustre i mesclar amb els 50 g de clares i reservar filmat.

  2. Posar sucre i aigua al foc i fer merengue italià amb els 55 g de clares amb l’almívar a 121ºC.

  3. Afegir merengue en 3 cops a la barreja inicial.

  4. Escudillar botons, picar safata i empellar 30 minuts.

  5. Coure els macarons uns 12 minuts a 155ºC

  6. Fer bullir la nata i abocar sobre la xocolata picada i emulsionar.

  7. Farcir els macarons amb la trufa quan tingui la textura òptima desprès de refredar-la una mica.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Macarons”