Lletons amb maionesa de llimona i tàperes



Ingredients

  • 500 Grams
    lletons de xai
  • oli de gira-sol
  • oli d'oliva
  • 30 Grams
    tàperes
  • llimona
  • sal
  • farina
  • ou
  • pa ratllat
  • oli per fregir

Elaboració

  1. Si algun lletó és molt gros els partiu per la meitat.

  2. Cobriu el lletons d'aigua freda i els poseu a foc alt. En el moment que trenqui el bull, els escorreu.

  3. Torneu a cobrir els lletons d'aigua freda i hi afegiu sal, un cop arrenqui el bull deixeu-los bullir 3 minuts a foc baix i escorreu-los.

  4. Arrebosseu els lletons passant-los per farina, ou i pa ratllat.

  5. Fregiu-ho a foc mitjà.

  6. Fregiu les tàperes a foc baix.

  7. PER A LA MAIONESA

    Ratlleu la pell de mitja llimona i la barregeu amb els dos olis, juntament amb unes gotes de llimona.

  8. Tritureu la pell amb els olis.

  9. Afegiu-hi l'ou i unes gotes d'aigua freda i munteu-ho.

  10. Rectifiqueu-ho de sal i de llimona.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Lletons amb maionesa de llimona i tàperes”