Hamburgueses de cigrons



Ingredients

  • 400 Grams
    cigrons cuits
  • 1
    pebrot vermell escalivat
  • 1
    ceba
  • 3
    grans d'all
  • 1
    llimona
  • julivert
  • pebre vermell
  • pebre negre
  • sal
  • oli d'oliva

Elaboració

  1. Barregeu els cigrons, el suc de llimona, el julivert, el pebre vermell, el negre, la sal i un rajolí d’oli i ho tritureu fins obtenir una massa homogènia.

  2. Mentrestant piqueu la ceba, l’all i el pebrot.

  3. Comenceu a coure la ceba, al cap de dos minuts afegiu l’all i després el pebrot, ho deixeu coure i aneu remenant perquè no es cremi.

  4. Afegiu les verdures a la massa i barregeu bé.

  5. Comenceu a fer les hamburgueses i les podeu coure al forn o a la paella.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Hamburgueses de cigrons”