Guisat de quaresma

Guisat de QuaresmaGuisat de Quaresma
Cuiner/a
Categoria
Raccions 4
Temps de preparació
30m
Temps de cocció
20m

Ingredients

  • 600 Grams
    bacallà
  • "cebada"
  • 100 Grams
    pèsols
  • 1
    carxofa
  • 2
    ous
  • julivert
  • llorer
  • picada: all, safrà, julivert i ametlles torrades
  • vi ranci

Elaboració

  1. Enfarineu els talls de bacallà i fregiu-los.

  2. En el mateix oli poseu-hi la"cebada", una fulla de llorer, els pèsols, les carxofes, i a foc baix fins que s'estovi.

  3. Prepareu la picada diluïda amb vi ranci i tireu-la a la cassola.

  4. Poseu-hi els talls de bacallà i deixeu que faci xup-xup uns 20 minuts, i quasi al final afegiu-hi els ous.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Guisat de quaresma”