Granola de col verda (kale)
Ingredients
Elaboració
En un robot de cuina, triturem els dàtils, la poma, el plàtan i el suc de llimona fins a aconseguir un puré. Hi afegim l’oli de coco fos, la canyella, la vainilla i ho tornem a triturar. Tot seguit, hi incorporem la col verda (kale). Posem en un bol gran la resta d’ingredients secs, i hi aboquem el puré de col verda (kale) i ho maseguem fins que quedi tot ben barrejat. Distribuïm la barreja ben aplanada en 1 o 2 plates de forn o en unes plates del deshidratador.
Ho fornegem a 120º durant 25 min, després girem la barreja i la deixem 25 min. al forn a 100º. Hi donem un cop d’ull; potser caldrà allargar una mica més el temps de forn, perquè quedi cruixent. Però no ens podem passar, ja que es pot cremar amb facilitat. Si ho fem en un forn deshidratador són 45º durant 16 hores aprox.
Deixem refredar la granola i la posem en un recipient de vidre hermètic.
Comentaris
No hi ha comentaris encara