Granola de col verda (kale)

16/02/2018
0 Comentaris
Granola de col kaleGranola de col kale

Ingredients

  • 5
    dàtils (prèviament remullats 5 min)
  • 1
    poma tallada a dauets petits
  • 1
    plàtan
  • 2 Cullerades sopera
    suc de llimona
  • 1 Cullerades sopera
    d’oli de coco
  • 1 Cullaretes de postre
    de vainilla
  • 1 Cullerades sopera
    de canyella en pols
  • 150 Grams
    de flocs de civada
  • 50 Grams
    de coco ratllat
  • 50 Grams
    de llavors de xia
  • 50 Grams
    de llavors de gira-sol
  • 50 Grams
    de nous
  • 50 Grams
    de panses
  • 5
    fulles de col verda (kale) sense tronc i tallades petites

Elaboració

  1. En un robot de cuina, triturem els dàtils, la poma, el plàtan i el suc de llimona fins a aconseguir un puré. Hi afegim l’oli de coco fos, la canyella, la vainilla i ho tornem a triturar. Tot seguit, hi incorporem la col verda (kale). Posem en un bol gran la resta d’ingredients secs, i hi aboquem el puré de col verda (kale) i ho maseguem fins que quedi tot ben barrejat. Distribuïm la barreja ben aplanada en 1 o 2 plates de forn o en unes plates del deshidratador.
    Ho fornegem a 120º durant 25 min, després girem la barreja i la deixem 25 min. al forn a 100º. Hi donem un cop d’ull; potser caldrà allargar una mica més el temps de forn, perquè quedi cruixent. Però no ens podem passar, ja que es pot cremar amb facilitat. Si ho fem en un forn deshidratador són 45º durant 16 hores aprox.
    Deixem refredar la granola i la posem en un recipient de vidre hermètic.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Granola de col verda (kale)”