Granissat de meló amb menta

09/06/2017
0 Comentaris
Granissat de melóGranissat de meló

Ingredients

  • 600 Grams
    de polpa de meló
  • 75 Grams
    d'aigua
  • 25 Grams
    de sucre
  • 1/4
    de full de gelatina
  • 15 Grams
    de fulles de menta

Elaboració

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.

  2. Escalfeu l’aigua i el sucre fins que es dissolgui bé. Incorporeu-hi la gelatina hidratada. Deixeu-ho refredar.

  3. Escaldeu les fulles de menta durant 30 segons. Escorreu-les i refredeu-les en aigua i gel.

  4. Escorreu les fulles de menta i afegiu-les a l’almívar. Tritureu-ho amb el túrmix. Coleu-ho i reserveu-ho.

  5. Tritureu el meló junt amb l’almívar. Aboqueu la barreja en una safata gran i reserveu-la al congelador.

  6. Un cop congelat, rasqueu el granissat amb una forquilla. Reserveu-ho un altre cop al congelador.

  7. Al moment de servir, repartiu el granissat a les copes (millor que siguin fredes del congelador) i serviu-ho immediatament

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Granissat de meló amb menta”