Gotets de tiramisú



Ingredients

  • 125 Grams
    melindros
  • 250 Grams
    mascarpone
  • 200 Mililitres
    de nata(mínim 35% de matèria grassa)
  • 70 Grams
    sucre
  • 150 Mililitres
    de cafè endolcit a temperatura ambient
  • 40 Mililitres
    d'amareto o vi dolç, brandi...
  • unes cullerades de cacau en pols sense sucre
  • unces de xocolata negra

Elaboració

  1. En un bol, hi poseu el mascarpone i la nata ben freds i ho bateu a velocitat mitjana 2 minuts o fins que estigui tot integrat.

  2. Hi afegiu el sucre i ho continueu batent 2 minuts més o fins que la barreja estigui ben integrada. No s’ha de batre en excés, heu de tenir una crema esponjosa i cremosa. Deixeu refredar la crema a la nevera una estona.

  3. Suqueu els melindros a la barreja de cafè i licor, i els trossegeu.

  4. Al fons dels gots, hi poseu una capa de trossets de melindros remullats i a sobre hi poseu una capa de la crema que heu preparat. Repetiu de nou amb una segona capa amb trossets de melindros remullats i la crema de mascarpone.

  5. Per acabar, afegiu-hi xocolata ratllada al gust i empolvoreu el tiramisú amb una capa de cacau en pols.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Gotets de tiramisú”