Gotets amb crema de llimona



Ingredients

  • 8
    galetes maria
  • 250 Mililitres
    de nata per muntar (mínim 35% de matèria grassa)
  • 150 Grams
    formatge mascarpone
  • 150 Grams
    de llet condensada
  • 50 Mililitres
    de suc de llimona (al gust)
  • 40 Grams
    de xocolata blanca
  • una mica de llet o mantega fosa

Elaboració

  1. Feu una crema amb els ingredients humits: el mascarpone, la nata –que no cal que estigui freda–, la llet condensada –que la utilitzarem per endolcir– i la llimona.

  2. Ho bateu tot bé a mà o podeu utilitzar la màquina de varetes, amb 2 minuts n’hi ha prou. La llimona farà que la crema s’espesseixi sense haver de posar gelatina o agar-agar. Com més ho bateu, més s’espessirà.

  3. Posareu a cada got dues galetes maria a trossets i les sucareu amb una mica de llet o bé amb una mica de mantega fosa, al gust.

  4. A sobre de les galetes, hi posareu una bona capa de la crema que heu preparat. Deixeu refredar els gotets una estona a la nevera.

  5. Finalment, els acabeu d’adornar amb 10 grams o una unça de xocolata blanca rallada per sobre, al gust.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Gotets amb crema de llimona”