Fondue de vins dolços amb cruixent de formatge, festucs i menta

2012-10-06 12.24.012012-10-06 12.24.01
Cuiner/a
Categoria

             

 

 

 

 

Ingredients

  • cl. oporto
  • cl. moscatell
  • cl. ratafia
  • 100 Grams
    Sucre
  • Rull de cabra
  • Pasta bric
  • Codonyat
  • Anxoves

Elaboració

  1. Reduirem els vins dolços amb el sucre fins a aconseguir una textura de salsa

  2. Triturarem els festucs i la menta, amb la pasta bric, embolcallarem un tall de rull de cabra amb els festucs i la menta, hi ho posarem al forn a coure fins que la pasta quedi torrada.

  3. En un plat hi posarem un tall de codonyat, a sobre el cruixent de formatge i ho salsarem amb els vins dolços, ho podem acabar amb una anxova per sobre

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Fondue de vins dolços amb cruixent de formatge, festucs i menta”