Flam de xocolata amb trufa muntada

16/12/2016
0 Comentaris
Flam de xocolataFlam de xocolata
Raccions 10
Què necessitaràs?
Forn
Batedora
Motlles de flam
Varetes elèctriques
Temps de preparació
15m
Temps de cocció
45m

Ingredients

  • 220 Grams
    de llet
  • 50 Grams
    de nata del 35%MG
  • 35 Grams
    de sucre
  • 100 Grams
    de xocolata del 60%
  • 2
    ous

Elaboració

  1. Escalfeu la llet i la nata. Incorporeu-hi el sucre i remeneu-ho per tal que es dissolgui. Aboqueu-ho sobre la xocolata i remeneu-ho per tal que es fongui bé.

  2. Incorporeu-hi els ous i tritureu-ho amb la batedora.

  3. Repartiu la barreja dins de motlles de flam i coeu-ho 45 minuts a 140º al bany maria.

  4. Per la trufa muntada:
    Ingredients:
    - 40 g de xocolata
    - 200 g de nata líquida per muntar
    - 20 g de sucre
    Elaboració:
    Escalfeu la nata amb el sucre. Aboqueu la nata sobre la xocolata trossejada i bateu-ho (batedora) .
    Reserveu-ho a la nevera un mínim de 12 hores.
    Munteu-ho amb les varetes elèctriques i reserveu-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Flam de xocolata amb trufa muntada”