Fingers de poma anisada amb crema de formatge blau

05/12/2016
0 Comentaris
Fingers de poma anisadaFingers de poma anisada
Raccions 6
Què necessitaràs?
Forn
Temps de preparació
45m
Temps de cocció
22m

Ingredients

  • 1
    Poma Golden
  • 1
    raig d'anís sec
  • 2 Cullerades sopera
    de sucre
  • 1 Copa
    de vi blanc
  • 12
    plaques 10/10cm de pasta filo
  • 300 Mililitres
    de nata culinària 20%
  • 100 Grams
    de formatge blau
  • oli d'oliva per fregir
  • sal

Elaboració

  1. Elaboració de la crema de formatge blau:
    -Foneu el formatge a foc lent.
    -Afegiu-hi la nata i deixeu que arrenqui el bull.
    -Rectifiqueu-ho de sal al gust.

  2. Elaboració de la poma al forn anisada:
    -Traieu el cor de la poma i ompliu-lo de sucre.
    Tireu-hi un raig d'anís i una copa de vi blanc.
    -Poseu-ho al forn pre escalfat a 180 graus durant 15 min.

  3. Munteu el plat:
    -Talleu la poma en daus petits
    -Poseu-la dins de la pasta i feu farcellets
    -Sobre un paper, coeu els farcellets al forn, preescalfat a 180 graus, durant 7 min
    -Per menjar, suqueu dins de la crema i marideu-ho amb un Pedro Ximenez sec

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Fingers de poma anisada amb crema de formatge blau”