Filet de pollastre Strogonoff

pollastrepollastre
Cuiner/a
Categoria

 

         

Ingredients

  • pits de pollastres petits tallats a filets prims
  • ceba petita
  • 500 Grams
    xampinyons (també podeu utilitzar xampinyons en conserva)
  • 10 Grams
    mantega
  • 1 Cullareta de postre
    cafè d'estragó
  • 200 Mililitres
    de nata per muntar (35% M.G.)
  • llimona
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Arròs thai

Elaboració

  1. Comenceu per preparar la crema agra. En un bol, afegiu-hi la nata i el suc de la mitja llimona. Remeneu-ho bé i reserveu-ho

  2. En una cassola, daureu el pollastre amb una mica d'oli. Reserveu-ho

  3. En la mateixa cassola, afegiu-hi la ceba tallada a daus petits amb la mantega. Salpebreu-ho i deixeu-ho daurar lleugerament durant uns 5 minuts

  4. Incorporeu-hi els xampinyons laminats i deixeu-ho daurar uns 10 minuts més (si són en conserva, la cocció l’escurçarem a la meitat)

  5. Afegiu-hi l'estragó, el pollastre i la crema agra

  6. Deixeu-ho coure tapat a foc mitjà-baix durant 20 minuts

  7. Acompanyeu-ho amb un arròs thai

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Filet de pollastre Strogonoff”