Falafel



Ingredients

  • 200 Grams
    de cigrons cuits
  • 40 Grams
    de farina de cigró
  • 1
    gra d'all
  • pebre vermell dolç
  • comí
  • sèsam torrat
  • 1
    iogurt grec
  • 1
    ceba de Figueres
  • 1
    bitxo
  • 4
    pans de pita
  • ruca

Elaboració

  1. Tritureu els cigrons amb l’all, el comí i el pebre vermell dolç.

  2. Afegiu-hi la farina de cigró i poseu-ho a punt de sal.

  3. Deixeu-ho reposar a la nevera i feu-ne boles.

  4. Fregiu-ho amb oli d’oliva

  5. Per a la salsa de iogurt
    Barregeu el iogurt amb una mica de ratlladura de llima i unes gotes del seu suc.

  6. Afegiu-hi el coriandre picat.

  7. Poseu les boles de falàfel fregides dins el pa de pita, afegiu-hi els complements i salseu.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Falafel”