Espatlla de xai rostida amb carxofes i cebes platillo confitades

11/12/2019
0 Comentaris
Espatlla de xai rostida amb carxofes i cebes platillo confitadesEspatlla de xai rostida amb carxofes i cebes platillo confitades

Ingredients

  • 1
    cuixa de xai cuita a baixa temperatura
  • 8
    carxofes
  • 16
    cebes platillo

Elaboració

  1. Netegeu les carxofes i peleu les cebes platillo, confiteu-ho en abundant oli de gira-sol a temperatura baixa, just que comencin a fregir-se uns 20 minuts i deixeu refredar dins l'oli. Preescalfeu el forn a 200ºC i poseu l'espatlla de xai racionada perquè quedi ben rostida.

  2. Quan vegeu que ha agafat color, afegiu dins el forn les verdures escorregudes de l'oli i apagueu el forn, just perquè tot ens agafi temperatura.

  3. Emplateu amb les verdures a la base i l'espatlla al damunt amb una mica de salsa de la pròpia cocció

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Espatlla de xai rostida amb carxofes i cebes platillo confitades”