Delícies de pèsols



Ingredients

  • 210 Grams
    pèsols
  • 125 Grams
    mongetes seques
  • 1
    gra d'all
  • 1
    ceba tendre
  • 1 Cullaretes de postre
    comí
  • 5
    fulles de menta
  • 4-5 Cullerades sopera
    farina de cigró
  • oli d'oliva

Elaboració

  1. Tritureu el gra d'all, la ceba i les fulles de menta.

  2. Quan estigui ben picat, afegiu-hi les mongetes i els pèsols fins aconseguir una massa homogènia, però sense que s'hagi triturat del tot. És a dir que tingui pèsols/mongetes a trossets.

  3. Afegiu-hi farina de cigró per acabar de lligar la massa. Si veieu que queda molt espès o sec, podeu afegir-hi una mica d'aigua o fins i tot l'aigua de la llegum. Si queda massa cremosa es pot afegir farina.

  4. Feu boles de la mida que desitgeu i les poseu a una safata de forn amb paper prèviament untat amb una mica d'oli.

  5. Les deixeu al forn 20 minuts a 185º o fins que estiguin daurades.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Delícies de pèsols”