Cupcakes de taronja i xocolata

cupackescupackes
Cuiner/a
Categoria

 

Ingredients

  • ous
  • 240 Grams
    sucre
  • 75 Grams
    mantega
  • 120 Grams
    nata 35% MG
  • 1,5 Grams
    sal
  • 200 Grams
    farina
  • 7 Grams
    d’impulsor Royal
  • Ratlladura de taronja
  • 75 Grams
    perles de xocolata
  • Cullerades sopera
    Nutella
  • Cullerades sopera
    melmelada de taronja
  • •Motlles de paper ondulats
  • 100 Grams
    mantega pomada
  • 250 Grams
    sucre en pols
  • 500 Grams
    philadelphia a temperatura ambient
  • culleradeta d’essència de taronja
  • Colorant alimentari taronja
  • cullerada de Nutella

Elaboració

  1. Amb les varetes elèctriques, blanquejar els ous amb el sucre

  2. Incorporar la sal i la mantega fosa. Incorporar la nata.
    Finalment, incorporar la farina amb l’impulsor, la ratlladura i les perles de xocolata

  3. Omplir els motlles uns 2/3 i coure’ls 18 minuts a 180º. Deixar refredar

  4. Amb l’ajut d’un descoratjador de pomes, fer forats a la superfície dels cupcakes. Omplir amb la Nutella o amb la melmelada de taronja. Tornar a tapar el forat i reservar

  5. Amb les varetes elèctriques, barrejar la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia

  6. Afegir el formatge i seguir batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia

  7. Dividir la cobertura en dues meitats. A una, afegir l’essència de taronja i el colorant. A l’altra, afegir la cullerada de Nutella

  8. Omplir dues mànigues pastisseres i decorar els cupcakes: els de taronja amb la cobertura de Nutella, i els de Nutella amb la cobertura de taronja

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cupcakes de taronja i xocolata”