Cupcakes de taronja i xocolata
Ingredients
Elaboració
Amb les varetes elèctriques, blanquejar els ous amb el sucre
Incorporar la sal i la mantega fosa. Incorporar la nata.
Finalment, incorporar la farina amb l’impulsor, la ratlladura i les perles de xocolataOmplir els motlles uns 2/3 i coure’ls 18 minuts a 180º. Deixar refredar
Amb l’ajut d’un descoratjador de pomes, fer forats a la superfície dels cupcakes. Omplir amb la Nutella o amb la melmelada de taronja. Tornar a tapar el forat i reservar
Amb les varetes elèctriques, barrejar la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia
Afegir el formatge i seguir batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia
Dividir la cobertura en dues meitats. A una, afegir l’essència de taronja i el colorant. A l’altra, afegir la cullerada de Nutella
Omplir dues mànigues pastisseres i decorar els cupcakes: els de taronja amb la cobertura de Nutella, i els de Nutella amb la cobertura de taronja
Comentaris
No hi ha comentaris encara