Cuina de Nadal – Aperitiu – Xampinyons farcits



Ingredients

  • xampinyons
  • tomàquet
  • formatge emmental
  • nous
  • orenga
  • oli d'oliva
  • sal

Elaboració

  1. Netegeu els xampinyons i talleu-los el peu, traient la part que queda dins el bolet.

  2. Poseu els xampinyons ena una safata de forn.

  3. Preescalfeu el forn a 180ºC.

  4. Peleu el tomàquet i talleu-lo a daus, també talleu a daus els peus dels xampinyons i saltegeu-los un parell de minuts a la paella (opcional).

  5. Afegiu-hi les nous trossejades i l’orenga, i barregeu-ho bé. Amaniu-ho amb oli i sal.

  6. Ompliu els xampinyons amb la barreja.

  7. Afegiu-hi el formatge ratllat per sobre els xampinyons i enforneu-los.

  8. Deixeu-los uns 20 minuts o fins que estiguin rossets. Serviu-los tebis.

Comentaris

No hi ha comentaris encara

Sigues el primer en deixar un comentari “Cuina de Nadal – Aperitiu – Xampinyons farcits”